Offerte Voordelig VvE Beheer

Een Verbazingwekkend Voordelige en Eerlijke Offerte

VvE staat voor Vereniging Van Eigenaren maar in ons geval staat het ook voor:
Verbazingwekkend Voordelig en Eerlijk Beheer.

Iedere aanbieder van een product of dienst zegt betrokken, deskundig, professioneel, servicegericht en enthousiast te zijn. Wij zeggen dat niet! Niet omdat we dat niet zijn maar omdat die criteria niet bepalend horen te zijn om onderstaande offerte-aanvraag in te vullen.

Beoordeelt u zelf maar of we aan die criteria voldoen. Kijk daarom gerust eens op ons Portaal voor Verenigingen van Eigenaren: www.vvewijzer.nl. Daar spat ons enthousiasme, professionaliteit en deskunigheid toch vanaf?

O ja, klanten van Keijzer Administratie kunnen op www.vvewijzer.nl inloggen om alle documenten van de VvE in te zien en te downloaden. Denk aan de vergadernotulen, de jaarcijfers, gegevens bestuur en de verzekeringspolissen.

Beheer Naast een Actief Bestuur

Als u een beheerder zoekt die de terugkerende, tijdrovende en ingewikkelde handelingen uitvoert maar de beslissingen overlaat aan het uit de leden gekozen bestuur, dan zien wij de komst van uw aanvraag met uitzonderlijk genoegen tegemoet!

U kiest zelf welke werkzaamheden worden afgenomen. Zelf de vergadering uitschrijven en notuleren kan natuurlijk ook. Voor wat u niet afneemt betaalt u uiteraard ook niet!

Modulair opgebouwde Tarieven

Ieder mens is anders; iedere VvE is anders. En in iedere VvE zitten weer andere mensen. Kortom, voor welke diensten het bestuur van de VvE ondersteuning nodig heeft verschilt ook iedere VvE. Om aan ieders behoefte te voldoen biedt Keijzer Administratie daarom de verschillende diensten in pakketvorm aan.

Pakketten VvE Beheer

VvE Basis

VvE Plus

VvE Uitgebreid

VvE Compleet

Administratief
Bestuurlijk
 
Technisch Advies
Technisch Beheer met 24-uurs reparatiedienst
€ 59,00* per jaar
€ 79,00* per jaar
€ 85,00* per jaar
€ 114,00* per jaar

*deze prijzen zijn indicatief. Een kleine VvE is gemiddeld duurder uit dan een grote VvE. Voor een op maat gemaakt overzicht van de kosten voor VvE Beheer vraagt u hieronder onze vrijblijvende offerte aan!

Hebt u eerst nog vragen? Bel gerust op 072 – 5323921.

Om u een zo nauwkeurig mogelijke offerte vve beheer aan te kunnen bieden verzoeken wij u om zoveel mogelijk informatie te geven. Mocht u op een vraag (nog) geen antwoord weten dan kunt u een vraagteken invullen.

Wij sturen de offerte vve beheer meestal op – of uiterlijk 1 werkdag na – de dag van ontvangst van uw aanvraag.

Offerte VvE Beheer; gratis en vrijblijvend

[[[["field31","equal_to","Meerdere VvE's - 1 jaarrekening"],["field31","equal_to","Meerdere VvE's - ieder eigen jaarrekening"]],[["show_fields","field32"]],"or"]]
1 Step 1
Het duurt niet lang. We beginnen met wat gegevens van de VvE. Daarna vult u nog wat gegevens in van uzelf en u kunt verzenden. Simpel! De velden met een * zijn verplicht. Als er bijv. geen parkeerplaatsen zijn, vul dan in 0.
Naam VvEWat is de naam van de VvE?
Kvk-nummervan de VvE
Adresvan de VvE; dus niet uw eigen adres, maar bijvoorbeeld: Stationsweg 1-20
Postcodevan de VvE
Woonplaatsvan de VvE
Vul hieronder de aantallen in voor de privé gedeelten die in de splitsingsakte hun eigen appartementsindex hebben. Als een berging of parkeerplaats onderdeel uitmaakt van het appartementsrecht woning, en dus niet los van elkaar kunnen worden verkocht, vul dan alleen het aantal appartementen in.
AppartementenAantal
Commerciële RuimtenAantal
ParkeerplaatsenAantal
BergingenAantal
GaragesAantal
Meerdere VvE's?Maak keuze
AantalVvE's
Bijzonderhedendie het melden waard zijn
0 / 1000
Uw Gegevens
Naamuw volledige naam
Adresvan uzelf
Postcodevan uzelf
Woonplaatsvan uzelf
Telefoonnumervan uzelf
VerzendwijzeMaak keuze
Previous
Next

U ontvangt een gespecificeerde offerte vve beheer. Hieruit valt eenvoudig af te lezen welke prijzen bij de verschillende diensten horen. U kunt zo zelf een selectie maken van de diensten waarvan u eventueel gebruik wilt maken.