Regel je Dagelijks Onderhoud zonder gedoe!

Keijzer Administratie raadt Verenigingen van Eigenaren (VvE ‘s) aan om Zoofy te gebruiken. Met Zoofy regelt de VvE namelijk snel en eenvoudig een klusjesman. Bovendien weet de VvE vooraf waar zij qua kosten aan toe is. Zoofy voor de VvE: doen dus!

Net als een taxi bestel je nu ook een vakman online. Boek direct één van de 8.000+ elektriciens, loodgieters, klusjesmannen en andere vakmannen voor al jouw kleine klussen voor de VvE.

Waarom Zoofy?

  • Je klus verzekerd tot 2.5 miljoen euro

  • Partners met: Gamma, Praxis, IKEA & Bol

  • Ruim 200.000 mensen gingen je voor.

  • Onze vakmannen scoren gemiddeld een 9.2

  • Geen voorrijkosten.

Als VvE-lid kun je nu zelf een klusjesman inschakelen

In een VvE is het een veel gehoord probleem. Wanneer er iets gerepareerd moet worden dan wordt vaak eerst het bestuur gebeld. Die moet dan offertes opvragen en daarna opdracht geven aan een klusbedrijf. De eigenaar die het probleem heeft gemeld moet vaak lang wachten, vooral als het bestuur niet meteen tot actie overgaat, of als er eerst nog een vergadering moet worden uitgeschreven om de leden om toestemming te vragen. Dat is niet alleen voor die eigenaar vervelend maar ook voor het bestuur en/of de beheerder. Zeker als het om kleine klussen gaat. Dat probleem is nu voorbij..

Opdracht geven voor reparaties

Keijzer Administratie is een samenwerking aangegaan met Zoofy; een soort combinatie van Werkspot en Uber. Via de button op deze pagina kan iedereen een klusjesman inschakelen om bijvoorbeeld een lekkage te repareren, of om de intercom te maken. Omdat alleen het bestuur bevoegd is om opdrachten tot herstel te geven krijgt het bestuur, na het melden van de onderhoudsklus, per e-mail het verzoek om deze eerst te autoriseren.

Zo werkt het

Belangrijk is dat het bestuur opdracht moet geven zodat zij kunnen beoordelen of de klus voor de VvE is en niet voor eigen rekening, en of de uitgave nog past binnen het mandaat die daarvoor is afgegeven. Als het bestuur heeft geautoriseerd neemt de Zoofy klushulp zelf contact op met de betreffende eigenaar om een afspraak te maken voor de werkzaamheden. En als alles naar tevredenheid is afgerond, wordt de factuur ter betaling naar Keijzer Administratie gemaild.

Mandaat aan bestuur

Het enige dat de VvE nog zelf moet verzorgen is het nemen van een besluit waarin het bestuur mandaat krijgt om tot een bepaald bedrag onderhoudswerkzaamheden op te dragen. Dagelijks onderhoud voor de VvE was nog nooit zo makkelijk.