Offerte Voordelig VvE Beheer

Een Verbazingwekkend Voordelige en Eerlijke Offerte

VvE staat voor Vereniging Van Eigenaren maar in ons geval staat het ook voor:
Verbazingwekkend Voordelig en Eerlijk Beheer.

Iedere aanbieder van een product of dienst zegt betrokken, deskundig, professioneel, servicegericht en enthousiast te zijn. Wij zeggen dat niet! Niet omdat we dat niet zijn maar omdat die criteria niet bepalend horen te zijn om onderstaande offerte-aanvraag in te vullen.

Beoordeelt u zelf maar of we aan die criteria voldoen. Kijk daarom gerust eens op ons Portaal voor Verenigingen van Eigenaren: www.vvewijzer.nl. Daar spat ons enthousiasme, professionaliteit en deskunigheid toch vanaf?

O ja, klanten van Keijzer Administratie kunnen op www.vvewijzer.nl inloggen om alle documenten van de VvE in te zien en te downloaden. Denk aan de vergadernotulen, de jaarcijfers, gegevens bestuur en de verzekeringspolissen.

Beheer Naast een Actief Bestuur

Als u een beheerder zoekt die de terugkerende, tijdrovende en ingewikkelde handelingen uitvoert maar de beslissingen overlaat aan het uit de leden gekozen bestuur, dan zien wij de komst van uw aanvraag met uitzonderlijk genoegen tegemoet!

U kiest zelf welke werkzaamheden worden afgenomen. Zelf de vergadering uitschrijven en notuleren kan natuurlijk ook. Voor wat u niet afneemt betaalt u uiteraard ook niet!

Modulair opgebouwde Tarieven

Ieder mens is anders; iedere VvE is anders. En in iedere VvE zitten weer andere mensen. Kortom, voor welke diensten het bestuur van de VvE ondersteuning nodig heeft verschilt ook iedere VvE. Om aan ieders behoefte te voldoen biedt Keijzer Administratie daarom de verschillende diensten in pakketvorm aan.

Pakketten VvE Beheer

VvE Basis

VvE Plus

VvE Uitgebreid

VvE Compleet

Administratief
Bestuurlijk
 
Technisch Advies
Technisch Beheer met 24-uurs reparatiedienst

*deze prijzen zijn indicatief. Een kleine VvE is gemiddeld duurder uit dan een grote VvE. Voor een op maat gemaakt overzicht van de kosten voor VvE Beheer vraagt u hieronder onze vrijblijvende offerte aan!

Hebt u eerst nog vragen? Bel gerust op 072 – 5323921.

Om u een zo nauwkeurig mogelijke offerte vve beheer aan te kunnen bieden verzoeken wij u om zoveel mogelijk informatie te geven. Mocht u op een vraag (nog) geen antwoord weten dan kunt u een vraagteken invullen.

Wij sturen de offerte vve beheer meestal op – of uiterlijk 1 werkdag na – de dag van ontvangst van uw aanvraag.

Offerte VvE Beheer; gratis en vrijblijvend

U ontvangt een gespecificeerde offerte vve beheer. Hieruit valt eenvoudig af te lezen welke prijzen bij de verschillende diensten horen. U kunt zo zelf een selectie maken van de diensten waarvan u eventueel gebruik wilt maken.