VvE Beheer Hoorn, Voor Úw Gemak!

Professioneel VvE Beheer in Hoorn voor uw Vereniging van Eigenaren (VvE)

Een VvE die alle werkzaamheden uitbesteedt aan een professional weet zich terzijde gestaan zonder zelf maar ergens naar hoeven om te kijken. De professionele beheerder voert dan, behalve de administratieve taken, uit hoofde van de bestuursfunctie ook beleidsbepalende taken uit. Er zijn verschillende belangen die tegenstrijdig kunnen zijn. De beheerder voert de taken immers vanuit een commercieel oogpunt uit en de leden van de VvE hebben belang bij de beste dienst tegen de beste prijs. Een uit de leden gekozen bestuur stelt dat eigen belang voorop en behoudt zo veel meer betrokkenheid bij het reilen en zeilen van zaken. Heeft uw VvE een eigen bestuur die zoekt naar ondersteuning dan zoekt u een bestuursondersteunend beheerder.

vve beheerBestuursondersteunend VvE Beheer Hoorn

Keijzer Administratie is een VvE Beheerder die onder ander aan verenigingen in Hoorn betaalbare oplossingen heeft voor onder andere:

  • het voeren van de volledige administratie;
  • het innen van de servicebijdragen;
  • het uitschrijven van de ledenvergadering;
  • het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan (mjop).

Denkt u dat alleen een grote Vereniging van Eigenaren zich een administratiekantoor of een VvE Beheerder kan veroorloven voor de administratie?

VvE Beheer bij Keijzer Administratie is een zeer prijsvriendelijk beheerconcept. U betaalt een vast abonnementbedrag voor de diensten die u afneemt en niet voor de VvE Beheer activiteiten die door het Bestuur van de VvE zélf worden verricht.

VvE Basis

5900per jaar*

VvE Plus

7900per jaar*

VvE Uitgebreid

8500per jaar*

VvE Compleet

11400per jaar*

* vanaf prijzen per appartement, exclusief Btw

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan!

Op hét Portaal voor Verenigingen van Eigenaren, www.vvewijzer.nl, informeren wij u uitvoerig over alles wat met het gestapeld wonen te maken heeft. Speciaal voor de klanten van Keijzer Administratie is op deze website een afgeschermde omgeving beschikbaar voor al uw verenigingsstukken.